2010. április 30., péntek

Ugorj be a piacra!


Ha valakit megérint, érdekel a magyar piac, annak szíves figyelmébe ajánlom az újonnan létrehozott Fordítás Közvetítő Portál-t, mely a megszokottól eltérő, új szolgáltatásaival a legkedvezőbb árakat és minőséget kínálja az ügyfeleknek, a fordítóknak, lektoroknak és szerkesztőknek pedig egy olyan szakmai közösséget, ahol a tudásuk valóban érték!
A rendszer használata egyszerű, nem igényel speciális szaktudást. A portál rendszerében csak olyan szakemberek kaphatnak helyet, akik az előzetes ellenőrzést követően mind szakmailag, mind pedig az engedélyeiket illetően alkalmasak a fordítói, lektori és szerkesztői munka elvégzésére. Ez azt jelenti, hogy például csak azok a fordítók lehetnek tagok, akik valóban rendelkeznek szakfordítói engedéllyel és referenciáik igazolják képességeiket.


Regisztrálni itt lehet!


3 megjegyzés:

  1. Szia Hella!

    megtaláltam ezt a postot és gyorsan regisztráltam is az oldalra - jó ötletnek tűnik, bár, elnézve az oldal jelenlegi állapotát, vannak azért kétségeim.. Tudsz a készítőről valamit? Lesz ebből valami?

    Tetszik a blogod, találtam már pár hasznos infót rajta :) csak a sok fehér betűtől kis idő után zokogni szoktam, mint a záporeső ;)

    A további legjobbakat!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Az új piactérről azt gondolom, hogy alapvetően jó elgondolás a regisztráció szakmai bizonyítványhoz való kötése, egy szűrt szolgáltató csoport létrehozása. Ez azonban első sorban a megbízók számára lehet kedvező. A portál sikere most elsődlegesen az üzemeltető, az ötletgazda kezében van. Neki kell minél több szakembert meghívnia, hogy komoly adatbázissal, szakértő gárdával rendelkezzen. Amire alapozva aztán megkeresheti a megbízókat.
    Jelenlegi állapotában az oldal nincs optimalizálva, se keresőkben regisztrálva. Ha kizárólag a webes érvényesülésre apellál, ezek elengedhetetlenek, hiszen a megbízó kulcsszavakkal talál majd rá erre az oldalra. Ennél azonban sokkal fontosabbnak tartom az üzemeltető által végzett egyéb marketing tevékenységeket, a világháló nem maga a világ, induló oldal esetén az egész pályás letámadás az optimális. Mi ezekbe a tevékenységekbe, sajnos nem látunk bele, féléves, éves folyamatnak látom egy ilyen oldal felfuttatását, ha nem többnek.
    Köszönöm a jókívánságokat, örülök, hogy sikerült könnyeket csalnom a szemeidbe :-) A viccet félretéve, sokfelé nézelődtem már valami dizájnosabb template után, eddig sikertelenül, de nem adtam fel!
    Hella

    VálaszTörlés
  3. naja, az ötlet nem rossz, de sajnos borús megérzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, pl. regisztráltam, és a végzettség (van és megadtam) illetve a referenciák (van, de nem adtam meg) úgy tűnt, nem feltétlen követelmények..

    no mindegy, meglátjuk mire viszi az oldal, bár kétségeim vannak, no :)

    a template kereséséhez hajrá, bár nem nagy gond: RSS readerrel olvasom, ott feketék a betűk :)

    na, irány vissza dolgozni, a legjobbakat neked és írogassál még :)

    VálaszTörlés