2009. szeptember 28., hétfő

Kedvenc kütyük - Az orosz kapcsolat


Az ABBYY bejelentette a FlexiCapture új 9.0-s verzióját, amely mérföldkövet jelent a dinamikus dokumentum- és űrlapfeldolgozás terén. Az ABBYY FlexiCapture® egy testreszabható, intelligens megoldás, amellyel az adat- és dokumentum-bevitel bármilyen nagyságú, ill. típusú szervezetben automatizáltan megoldható.
A megújult, rugalmas és könnyen bővíthető felépítésének köszönhetően, különösen hatékony adatkinyerést tesz lehetővé a dokumentumokból, alkalmazkodva ez által a legkülönfélébb igényekhez. A hatékony és intelligens szöveg-felismerési technológia (OCR), az észrevétlenül integrálódó szoftver és a felhasználóbarát kialakítás kombinációja eredményeképpen a FlexiCapture 9.0 a ma elérhető legátfogóbb és legsokoldalúbb adatkinyerési megoldást nyújtja.
Az ABBYY FlexiCapture 9.0-val a vevő egy olyan eszközt kap, amivel bármilyen típusú dokumentum rendszert egy menetben feldolgozhat, minden előválogatás nélkül. Legyen szó gépi beolvasásra alkalmas kézírást is tartalmazó űrlapról vagy félig strukturált vagy teljesen szabad formátumú dokumentumokról, úgy, mint pl. számlák, szerződések, vagy levelek. Automatikusan képes kinyerni eme dokumentumokból az adatokat és a szöveget egyaránt, hogy aztán azokat a háttérben futó adatbázis alkalmazásokba továbbítsa. Eközben számos funkciót kínál, úgy, mint adatkinyerés, osztályozás, indexelés, dokumentum konverzió.
Mivel a beépített OCR technológiának köszönhetően igen nagy pontossággal dolgozik, ideális eszköz olyan területeken, ahol a pontosság nagyon fontos követelmény.
186 OCR felismerési nyelvet ismer a program, 113 nyelv esetében ICR képességekkel is bír a program, azaz képes a nyomtatott betűs, kézzel írt szöveg felismerésére is.

A 9.0-ba bekerült verzióban ugyanahhoz a dokumentumhoz akár már több alternatív sablon is létrehozható, ami bizonyos esetekben, amikor egyes adatmezők nagyon eltérő helyeken vannak (pl. számlák), jelentősen megkönnyíti a feldolgozást.

A szoftver megvásárolható itt.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése