2010. június 1., kedd

SpeakBoard - A belevaló titkárnő


A SpeakBoard egy olyan egyedülálló program, aminek segítségével magyar nyelven, természetes hangzású női, vagy férfihangon, tudjuk felolvastatni Word dokumentumainkat, e-mailjeinket, az Interneten található weblapokat, pdf dokumentumokat, szöveges állományokat és minden más a képernyőn megjelenő szöveget.

Minimális hardver követelmények: Pentium II. 300 MHz, 64 MByte memória, 100 MByte szabad hely a merevlemezen, Windows kompatibilis hangkártya A minimális szoftver követelmények: Windows 98, Internet Explorer 4.0.

A gyengénlátók is használhatják a SpeakBoard programot a képernyőn megjelenő apró feliratok felolvasására, vagy akár hosszabb dokumentumok meghallgatására is, úgy, hogy közben a képernyőn követhetik az elhangzottakat. A felolvasás közben megjelenő szövegek tetszőlegesen nagyok lehetnek, vagy akár teljesen ki is kapcsolhatók. A betűméretek növelhetők.

A program képes felolvasni a Word dokumentumokat, e-maileket. Bármely szöveges fájlt (.txt) kijelölés nélkül is felolvastathat. Szöveges állományokat lehet átalakítani wav-ba.


Képes a vágólap tartalmát is, weblap szövegeket is felolvasni. A felolvasó program mindig azt olvassa fel, ami le van írva. Éppen ezért használható szövegek ellenőrzésére is, hiszen az elütéseket, elírásokat jobban észre lehet venni a szöveg meghallgatásakor, mint többszöri átolvasás után.

Letöltés itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése