2009. június 9., kedd

Kedvenc kütyük - Kezes házisárkány sietős gazdiknak

Léteznek olyan megbízások is a fordító-tolmács bizniszben, amelyek rögzített hanganyagok dokumentálását kérik tőlünk.

A Dragon NaturallySpeaking 10 szoftver a világ legkeresettebb beszédfelismerő rendszere. A pontosság és a könnyű használhatóság terén több, mint 175 díjjal jutalmazott szoftver vitathatatlanul vezető pozíciót tölt be a beszédfelismerő rendszerek terén. A Dragon NaturallySpeaking gyorsabb és pontosabb, mint valaha, akár 20%-kal pontosabb eredményeket produkálva, mint a 9-es verzió. A lejegyzett szavak képernyőn való megjelenítése fele annyi időt vesz igénybe, mint korábban.

A Dragon NaturallySpeaking 10 olyan teljesítményt nyújt gyorsan, mint egy gépelési hibák nélküli gépelés. 99%-os pontosságú teljesítményét háromszor gyorsabban képes biztosítani, mint ahogyan a legtöbb ember gépel.

A legtöbb ember beszéd közben 120 szó kimondására képes, de kevesebb, mint 40 szót tud legépelni. A Dragon NaturallySpeaking szoftverrel akár háromszor gyorsabban hozhat létre dokumentumokat, egyszerűen a beszéd által.

Számos Windows programmal együtt használható: e-mailt, üzeneteket küldhetünk vele az Instant messaging rendszerünkön keresztül, sőt böngészhetünk az interneten, mindezt saját hangunk által vezérelve, billentyűk nélkül, szabadon.


Atrjeu und Fuchur

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése